YOGA

Yogaklasser

Marinas Yoga

En dynamisk form av Yoga som bygger på ashtanga och vinyasa med övningar i flöde. Det är balans, styrka, uthållighet, rörlighet, andning och avslappning. Det ökar blodcirkulationen och renar kroppen från gifter och slaggprodukter. Klassen hjälper till att släppa på spänningar i muskler och leder, höjer pulsen och stärker skärpan.

Marinas Senior Yoga

Denna klass riktar sig till våra seniorer där det erbjuds ett lättare och lugnare yogapass som mjukar upp kropp och leder, förbättrar rörlighet och balansen. Kan utföras sittande och passar alla.

Sofias Vinyasa Yoga

En utvecklad personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Här varvas flöden med statiska positioner. Klassen är utbyggd på andning, vinyasa, Power och avslappning. Passar nybörjare som vana yogisar.

Sofias Vinyasa Power

I denna klass som bygger på Vinyasa utmanar vi oss lite till och jobbar mer med styrka och uthållighet. Passar alla, även ovana yogisar men som ger lite flås och stundvis svett. Men som självklart låter kroppen få stretcha och slappna av.

Sofias Morgon Yoga

Här börjar vi morgonen på bästa tänkbara sätt genom att väcka kroppen med olika flöden och positioner och fyller morgonen med massor av energi att ta med under resten av dagen.

Är du intresserad av att vi har ett yoga pass på regelbunden basis eller vid enstaka tillfällen för ditt företag , kompisgäng eller förening. Hos oss på plats på Relax eller ute hos Er?

Kontakta oss för mer information.

/Marina, Sofia och Annica

Tidsschema Yoga

Måndagar

Tisdagar

16:00 – 17:00 Senior/Soft Yoga, Marina
18:00 – 18:45 Vinyasa Sofia
19:00 – 20:00 Vinyasa Power, Sofia

Onsdagar

17:30 – 18:30 Yoga, Marina
18:45 – 19:45 Yoga, Marina

Torsdagar

Fredagar

07:30 – 08:15 Morgon Yoga, Sofia

 

15 ggr för 2250:- (Garanterad plats)

I mån om plats finns drop in möjlighet för 170:- per gång

Vill du börja Yoga eller boka en privat Yoga klass ring eller mejla

Kontakta Marina Olsson 070-3066492, info@relax.se